Thursday, July 12, 2007

Riktig Skrivklåda!!!



Hello!

Det var ett tag sen minsann jag skrev här..En månad närmare bestämt..Tänkte jag skulle skaffa en ny blogg på nån svensk sida,men så har inte det heller blitt av,så nu måste jag skriva av mig lite här.

Sätter in en bild på Elvis som i dagarna faktiskt blir hela 17 år!!Han är född nångång i slutet av juli-början av augusti,för jag tog hem honom till mig i september-oktober 1990.Hjälp,det var några år sedan..Jag hade just flyttat till min första egna lägenhet i ett hus nära Djäkneberget.Innan dess hade jag ju bott inneboende på olika ställen.Bodde dock inte där på Jakobsbergsgatan så länge,för hyresvärden var lite knepig,och kontraktet och lägenheten var väl båda lite halvluddiga..Nåväl,det var ju några år sen dess som sagt..Vi har bott på många ställen sen dess..jag och elvis.. =)

Äh,tänkte skriva om vad jag gjort idag..inget speciellt bara,jag åkte till Tappes garage så fort jag tog mig upp ur sängen.(jag var ju rätt så mörbultad efter gårdagens slipande..)Jag slipade klart de där köksluckorna och fick 600 spänn för det!Det var helt ok,det var ju inget stort kök och jag fick lite mer än jag faktiskt begärt så det var helt ok.Men inte räckte de pengarna långt heller.. Jag tankade bilen och for in till Sala för att handla lite.Mest mat till katterna,men även lite saker till mig slank ner i korgen.Köpte både en flaska Pepsi light och 2 liter glass (Hallon med krossad choklad..underbart god..) till mig själv,å så ett paket fiskpinnar (de va längesen..) lite mjölk å några burkar krossade tomater.Katterna fick friskies torrfoder för kattungar (det ÄLSKAR dom),en liten leksak för 10 kronor,och ett nytt sorts kattsand jag tänkte prova.Jag är helt satans trött på det kattsanden jag köpt de senaste åren!!Det kanske funkar bra om man har en eller två,eller som jag haft då,tre katter,men det funkar inte med 7 katter i huset!!!Jag tycker inte jag gör annat än konkar på kattsand,och det stinker kattoalett i hela mitt hus.. bläääää..Så nu provade jag en ny sort..den är dyr,därför har jag inte testat det tidigare.Kostade nästan en hundring för tio liter..Men det är det nog tamejfan värt!!!Har bara haft den i några timmar,men jag är skitlycklig!!! Tänk att jag blir lycklig över kattsand!!! Men all skit och piss klumpar ihop sig och det är bara å pilla bort det..skitenkelt..Jag får se hur det blir efter några dagar,men som det är nu är jag väldigt positiv till det hela.. =)

Ja så har ytterligare en dag gått i mitt liv då.Satt i Tappes garage i några timmar.Tappe kom förbi,och sen kom min kusin Ronny med fru ut,och vi snacka lite skit.Hade ju inte träffat Ronny på typ 20 år,förrns jag träffade honom igen hos Persson för bara nån månad sen.Hans fru tycker vi e lite skumma..för jag har tatuerat in en Amazon på min arm,och Ronny har en korv med bröd i flammor på sin arm..Hehe..ja de e skumt... =)

Iallafall,satt och slipa,när det plötsligt var nåt som bet mig på skuldran.Fan vad det stack till.Gick ut till de andra,och de sa jag hade fått två bromsbett..Helvete,vilka odjur..Hmm..

På väg till Sala var det vägarbete igen,lite drygt,men mötte en skitfin Californiavit Amazon på vägen dit,och på hemvägen mötte jag Jäder och Birgitta som åkte i en alldeles förskräcklig grisskär Amazon.. =)

Efter att jag kommit hem och packat upp mina grejer och matat kissarna och så,så ringde grannen på.(Dansken)Han hade bakat bröd och ville ge mig en halv limpa,den var fortfarande varm..Det var ju väldans snällt,men jag blev lite paff bara,för jag är ju inte van vid sånt direkt..Att man ska vara liksom kompis med grannarna,jag brukar ju hålla mig mest för mig själv..Jag tycker det är lite genant eller hur jag ska säga det..Jag vet inte men jag vill nog helst vara för mig själv,iaf där jag bor..att man kan komma hem och så bara pusta ut bakom sin egna stängda dörr.att få vara i fred.i lugn och ro.Inget illa ment,min närmaste granne är jättetrevlig(till skillnad från de där surkarten i huset mittemot..)men jag vet inte om jag orkar vara trevlig tillbaka..Fast han påstår ju att jag är det..trevlig och snäll..till skillnad från de där surpupporna mittemot..hihi..det har han ju sagt till mig.. =)

Nä,nu har jag väl fått skriva av mig litegranna iaf..om min så händelserika dag tihi..Jag återkommer nog imorgon med.. Nu ska jag nog lägga mig och sova litegranna,klockan är ändå 03.15

No comments: